BURGER STATION

Welcome! Life is better with burger!
Menümüz
Rezervasyon Yapın

Burger Station ☆ Zagreb / best burgers in town!

Ugodna pauza za ručak uz ukusna i jednostavna jela te pristupačne cijene gableca– ako to zvuči kao savršen plan, dođite kod nas. Naši gosti cijene naš restoran zbog svježine i kvalitete naših jela. Dođite kod nas i uvjerite se sami – naša će vas ponuda oduševiti. U ponudi imamo raznovrsne menije gdje se isplati kombinirati vaše omiljeno jelo. Opustite se prilikom jela na našoj terasi. Imamo veliki broj sjedećih mjesta, naš dobro klimatizirani restoran Vaš će boravak zasigurno učiniti ugodnim.


☆Top fast food restaurant☆

Razmazit ćemo vas turskim kebabom i američkim specijalitetima među kojima se ističu naši posebni burgeri koje naši specijalisti na roštilju pripremaju za Vas. Naša ukusna brza hrana i naši odlični burgeri i kebabi koji su lako prepoznati po svježini i posebnom okusu. Između obroka oduševit će Vas naši deserti. Dođite na doručak, na brunch, na ručak ili na večeru kod nas! Iskoristite našu gratis WiFi-mrežu za dijeljenje Vaših slika kako bi svaka Vaša posjeta našem restoranu ostala nezaboravna.


Posebno praktično zahvaljujući našim uslugama dostava

Provjerite naše radno vrijeme pa navratite kod nas. Radujemo se vašoj posjeti! Možete i zatražiti da vam se vaša jela jednostavno dostave putem dostavljačkih kuća ili ih naručite za preuzimanje. Radimo svaki dan u tjednu.

Hizmetlerimiz

ödeme seçenekleri

Açılış saatleri

Pazartesi

08:00 – 23:00

Salı

08:00 – 23:00

Çarşamba

08:00 – 23:00

Perşembe

08:00 – 23:00

Cuma

08:00 – 23:00

Cumartesi

08:00 – 23:00

Pazar

12:00 – 23:00

Twitter_Logo_Blue